Zoeken naar zoveel meer

Uw zoekactie voor zoveel meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lively.Duracell 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht om hele nacht mee te genieten en stoeien
Woon alleen en ben al jaar single, moeilijke winter gehad (depressie) en voel me nu met de lente beter en klaar voor wat stoom af te blazen, heb hoog libido en goede conditie zoek daarom ook een vrouw die tijd en veel zin heeft, want ik wil namelijk een hele nacht doorgaan, ik massseer graag, bef graag, en kan van Zacht tot hard Gaan, ik ben dominant ingesteld in bed en hou ook van roleplay of inspelen op fantasien, ik heb altijd hard ook na het spuiten.. doe dit normaal niet en is moeilijk een date te vinden hier maar toch eens proberen als ik een vrouw vind (gewicht en leeftijd niet van belang) dan verwijder ik deze advertentie. Groetjes Aldric, op i.s Aldric Mr mojo, ik kan meer fotos enzo sturen als je me bericht stuurt .  

Vrouw gezocht om hele nacht mee te genieten en stoeien
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Beste, Ik ben slanke sportieve veertiger met niveau en verlang naar een stijlvolle dame met ruim wat lentes meer dan mij. Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings, 1m82, 78kg lichte mannelijke beharing en netjes geschoren. Mijn voorkeur gaat naar zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje graag :) Enig niveau, netheid en discretie graag.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
gisteren
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
gisteren
peter 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
ondeugende dames
zijn er nog ondeugende sletjes die met een knappe verzorgde man van60 geile smsjes of whappjes willen versturen.we gaan elkaar op een leuke manier beetje voor beetje leren kennen door onze fantasien te delen.dit kan echt geil zijn.Als we elkaar leuk vinden kunnen we misschien ook onherkenbare fotos sturen en wie weet meer?dat zal de tijd leren lekker sletje?ik geef eerst mijn gsmnr van gewone telefoon voor de eerste kennismaking per sms en dan kunnen we altijd overstappen op appen?grts Peter  
gisteren
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Weduwe of single dame
Welke vrouw is al een tijdje weduwe of single en verlangt wel naar wat aandacht? Je zou wel eens willen bemind, gemasseerd, gekust,...worden maar wilt geen relatie meer, Behoefte aan een babbel erover en misschien wel meer laat je dan horen, ieder voorstel is bespreekbaar, wel uit de regio Ieper Kortrijk Roeselare  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
gisteren
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10